Meteen naar de inhoud

Tarieven

Fysiotherapie hond/kat
Intake en behandeling€ 65
Vervolgbehandeling binnen zes weken€ 45

De ervaring leert dat klachten soms al na één of een beperkt aantal behandelingen sterk afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Honden en katten behandel ik bij Dierenkliniek Nieuw Houten op de Lange Schaft 11, 3991 AP Houten. Voor het maken van een afspraak daar kunt u het beste met de dierenkliniek contact opnemen 030 635 23 16. Als u niet naar de dierenkliniek kunt komen kan eventueel behandeling aan huis plaatsvinden. Voor overleg kunt u contact met me opnemen via het contactformulier of via 06 19 38 88 79 (bij voorkeur Whatsapp).

Woont u in IJsselstein en heeft u graag dat ik bij u thuis kom dan is dat mogelijk. Neem ook daarvoor contact met mij op.

Fysiotherapie paard
Intake en behandeling € 95
Vervolgbehandeling binnen zes weken€ 80

Paarden behandel ik bij u op stal. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met me opnemen via het contactformulier of via 06 19 38 88 79 (bij voorkeur Whatsapp). 

Communicatie met dierenarts

Als uw dier bij mij in behandeling komt is het van belang dat uw dierenarts hiervan op de hoogte is. Ik zal u vragen het dossier van de dierenarts voorafgaand aan de behandeling naar mij te mailen.

Verzekering

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die pakketten aanbieden waarin dierfysiotherapie (gedeeltelijk) wordt vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekering. Neem wanneer dierfysiotherapie vergoed wordt bij de eerste afspraak uw dierenpaspoort mee, opdat ik het chipnummer op de factuur kan vermelden.

Indien de klachten van uw dier door toedoen van een ander zijn ontstaan, kunnen de kosten van behandeling (mogelijk gedeeltelijk) vallen onder de dekking van de WA-verzekering van de veroorzaker.

Reiskosten
0-5 km € 0
5-10 km € 5
10-15 km € 10
15-20 km € 15
20-25 km € 20
25-30 km € 25
>30 kmIn overleg

Reiskosten worden berekend vanaf postcode 3404JK in IJsselstein.

Afzeggen afspraak

Gelieve afspraken minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Bij latere of geen afzegging wordt 70% van de behandeltarieven in rekening gebracht.