Skip to main content

MB Dierfysiotherapie

Over mij

Mijn naam is Marlies Borg. Ik ben geboren in 1987. Van jongs af aan heb ik een passie voor dieren. Zo rijd ik al vanaf mijn achtste jaar paard. De fjord op de foto’s van mijn website heet Jill en is sinds 2016 in het bezit van mijn ouders en mij. Met veel plezier rijden en mennen we met haar. Thuis woont mijn lieve kat Sam die van aandacht houdt en graag op schoot ligt.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als (humaan) fysiotherapeut. In 2021 rondde ik de opleiding Dierfysiotherapie af aan het Aeres Training Centre Barneveld. Voor mij was het duidelijk dat ik een eigen bedrijf voor dierfysiotherapie wilde opzetten. Sinds mei 2022 huur ik een ruimte bij Dierenkliniek Nieuw Houten waar ik gezelschapsdieren behandel. En vanaf 1 november 2023 kunt u ook terecht bij mij thuis in Hagestein waar ik een behandelruimte heb. Overleg met dierenartsen, ook buiten Dierenkliniek Nieuw Houten, is iets wat voor mij zelfsprekend is. Ik vind het belangrijk om als team uw dier de beste zorg te geven.

Door middel van scholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste inzichten en behandeltechnieken.

Naast mijn praktijk voor dierfysiotherapie ben ik werkzaam als humaan fysiotherapeut bij Fysiotherapie Zorgplein Zuid in Nieuwegein.

Bel Marlies